Recent Posts

Monday, April 5, 2010

RAFIQIN DARWISY?? who? pengutuk kematian DIN BERAMBOI !!

okeh, pagi tdi aku on9 fb,
then tibe nmpk laa satu group yang membe2 aku join kat fb nih
name group ni
Kami benci RAFIQIN DARWISY mengutuk kematian DIN BERAMBOI !!
aku google2 then aku jmpe la.
yep, budak tuh. budak je lgi
agak menyentuh sensitiviti peminat2 dan ahli keluarga arwah laa kalo bce status bdak tu kat fb.
aku mcm xde laa fanatik sgt ngan arwah din beramboi
tp as a human being, I think is not a proper way to define his hatred to someone else
he is dead for god sake. please respect other,
just keep your thought for yerself laaa budak
aik, aku lak yg marah.
mmg la. kurang ajar. (◕^^◕)
(#'A')

Klik here to cekidout!




3 comments:

ahleng ariKen said...

seriously mmg aku join gak group tu..mmg biadap gle..tak kesah la kalo xsuka pun..tp al-fatihah digantikan dgn al-fuck?what the...mmg xleh diterima la

syamimi said...

saya sokong awk!!!

noor afzan said...

tak tahu nak cakap dah..
tak terucap rasa amarah..
dah la penipu budak itu..
aihh..~