Recent Posts

Thursday, April 22, 2010

Leverage

Mesti yang rumah ade AXN channel kat astro kompom pnah dgr iklan nih.
LEVERAGE. series ni baru lagi
baru season 2. so x terlambat lgi nak catch-up pun
siri ni yang seronoknye sebab bleh tgok macamane propaganda org putih (owh stereotype nye bnyi)
yang kononnye bleh memutar belit undang2, teknologi dan nature in order to help unfortunate people.
diorang terdiri dri
  • master mind - nate ford
  • grifter - sofie deveraux
  • thief - parker
  • hitter - eliot
  • hacker - hardison
they help unfortunate peoples who've been manipulated by hideous rich and famous creature with their scam.
yep! siri ni ade unsur humor and comedy, of course. btw, smue dlm kisah ini, adalah rekaan semata2. scam tu btol. tp the way they solve it. its too good to be true. =) face it. life is all about karma. ain't karma is a bitch?

"the rich and powerful, they take what they want. We steal it back for you. and sometimes bad guys make the best good guys. we provide, LEVERAGE"
cool huh? yargh!!!!!

  

I'll include the link for download.
SOON~ =)

2 comments:

sebelas said...

salah satu cerita kegemaran saya :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

epalejau said...

eh, macam besh la citer ni..suka citer camni..kan?bes! bes!

tapi rumah sewa susah nak tengok tv..astro apatah lagik ):